Magyar
English
Deutsch
Francois
Főoldal Szolgáltatások Szobák / Árak Galériák Foglalás Programok Rólunk Vendégkönyv Megközelítés  
Kedves Vendégünk!

Kérjük, írja meg véleményét Panziónkkal, szolgáltatásainkkal kapcsolatban!
Szívesen fogadjuk ötleteit, kívánságait, kritikáját annak érdekében, hogy a jövőbeni itt-tartózkodását még kényelmesebbé, otthonosabbá, szebbé tudjuk varázsolni!

Köszönettel,
Fábián család

Részletek a Vendégkönyvből

 

Gianluigi Comini

Liebe Familie Fábián
Ich war zum ersten Mal in Ihrer Pension und habe sehr positive Eindrücke mit nach Hause genommen. Vielen Dank für Ihre liebe Gastfreundschaft. Ich habe mich bei Ihnen rundum wohl gefühlt. Herzliche Grüsse

Ana Belén

Dear Zsuzsa Fábián
Hemos tenido una estancia muy bonita en Kecskemét Muchas gracias por vuestra atención porque hmos pasado unos días inolvidables Muchas gracias!!!!!

Melinda & Krissy

Szeretnénk megköszönni, hogy késői helyfoglalásunk ellenére is szállást biztosítottak nekünk!
Számomra ez a nap egy felejthetetlen nap lett, mivel párom, barátom, kedvesem az Önök Panzióját választotta ki arra, hogy megkérje a kezem!
Nagyon-nagyon boldog vagyok!
Ilyen meghitt környezetben egy lánykérés egy életre szóló élményt adott!
Továbbiakban sok sikert kívánunk és nem utolsó sorban köszönjük a kedves és figyelmes vendéglátást.

V. Balázs

"Élet ünnepnapok nélkül: hosszú út vendégfogadók nélkül." (Demokritosz) Köszönöm a vendéglátást, jól éreztem magam termékeny magányomban.

Csákvári Miklósné, Csákvári Miklós

Szuper, barátságos, gyönyörű, tiszta és kedves ez a pici panzió! Köszönjük, hogy itt tölthettünk egy csöndes estét! Remélem sokszor járunk még errefelé és akkor mindig itt szeretnénk megszállni! Köszönet a kedves kiszolgálásért, a mosolyért. Millió puszi az itt dolgozóknak!

Rozika, Krisztina és Dávid

Kedves Vendéglátók! Köszönjük, hogy itt tölthettünk egy remek, nyugalmas estét, éjszakát. Köszönjük a maximális vendégszeretetet és odaadó kiszolgálást. Kedvességüket és vendéglátásuk magas színvonalát visszük magunkkal Nógrád megyébe, Salgótarjánba. További munkájukhoz kívánunk sok sikert, jó egészséget.

Füle Ádám

Köszönjük a nagyon szívélyes vendéglátást, egészen biztosan hamarosan még találkozunk!

Cseh Martin

Köszönöm ezt a kellemes 2 napot, amit itt tölthettem önöknél. Önök igazán kedvesek, a kiszolgálás is nagyszerű. További remek munkát kívánok!

Bohus Márta, Csuzdi Zoltán

Csodálatos 2 napot töltöttünk Önöknél, köszönjük a kedvességüket! Biztosak vagyunk abban, hogy még találkozunk. Jó egészséget kívánunk az egész családnak!

Illés Csilla, Gúth László

Először szeretnénk megköszönni, hogy a késői helyfoglalás ellenére is tudtak nekünk szállást biztosítani. Ez a kicsi panzió barátságos, tiszta, rendezett. Kellemes fogadtatásban volt részünmk. Köszönjük a kedvességüket és kívánunk önöknek jó egészséget.