Magyar
English
Deutsch
Francois
Főoldal Szolgáltatások Szobák / Árak Galériák Foglalás Programok Rólunk Vendégkönyv Megközelítés  
Kedves Vendégünk!

Kérjük, írja meg véleményét Panziónkkal, szolgáltatásainkkal kapcsolatban!
Szívesen fogadjuk ötleteit, kívánságait, kritikáját annak érdekében, hogy a jövőbeni itt-tartózkodását még kényelmesebbé, otthonosabbá, szebbé tudjuk varázsolni!

Köszönettel,
Fábián család

Részletek a Vendégkönyvből

 

Vencz Zsuzsa

Többnapos, Magyarországot keresztül-kasul szelő munkanapjaim során mindig nagy örömmel jövök Kecskemétre, a Fábián Panzióba.
Ápolt, kellemes környezet, nagyszerű vendéglátás, meleg hangulatű, családias reggeli házi finomságokkal- Kedves Noémi, Zsuzsa, nagy Zsuzsa, hálás köszönet!

Veréb Imréné, Veréb Zsuzsanna és Pásztor Balázs

Kedves Vendéglátóink!Köszönjük, hogy ezt a hét végét ilyen kellemes környezetben tölthettük. A szép, gondozott kert jó benyomást tett ránk. Külön köszönet Orsinak és Noéminek a kedves és segítőkész munkájukért. Szívesen sétálunk a városban a parkok és terek között.
Ajánljuk másoknak is a szállást egy kis kikapcsolódás reményében. Ha tudunk, máskor is szívesen jövünk Önökhöz.

Brauneder Esther

Nem is tudom hirtelen leirni, amit az Önök kedves, otthonos Panziójában átéltem. Természetesen minden pozitiv, a kedvesség, a figyelmes kiszolgálás, stb. Bízom abban, hogy Önöket nem nagyon zavartuk, ha igen elnézést utólag. Én, mint kecskeméti születésű, és szülővárosát imádó, sok szeretettel, A legközelebbi viszontlátásig!

Kiss György

Kedves Zsuzsi !

Nagyon jól éreztük magunkat takaros, ízléses és szépen gondozott Panziótokban, amelyből nem hiányzik az emberi dimenzió sem, köszönhetően Személyednek és Noéminek. Eredményes üzleti év reményében és azt kívánva tisztelettel és szeretettel üdvözöllek Családoddal együtt!

GYURI

Rancsó András és Társai

Kedves Fábián Panzio, kedve Zsuzsa!
Igen, szerencsésen hazaérkeztünk. Egy új élménnyel gazdagodva. Csoportom minden tagja szeretettel gondol vissza az Önöknél eltültött idöre. A rendes , tiszta , szépen berendezett szobák , a belsö kert virágai és az Önök barátságos kiszolgálása emlékezetünkben marad. Mégegyszer hálás köszönet. Isten áldását kérem munkájukra.

Eyssenné Ildikó

Kedves Noémi!

Örülök,hogy megismerhettelek.Nagyon kellemes a panzió.

(A lekvárokról nem is beszélek....)

Legközelebb ha ott vagyok,akkor természetesen meglátogatom a panziót.

Szép napot kívánok.

Ildikó

 

Szabó Gábor és Gizella

Kedves Fábián család!
Szánkon hatalmas mosollyal gondolunk vissza az önöknél töltött gyönyörû éjszakára! Köszönjük a nagyszerû vendégkiszolgálást és a mindenre kiterjedõ figyelmességüket (köszönjük Orsi)! Csakis a legjobbakat, legszebbeket és további sok-sok hozzánk hasonlóan boldog vendéget kívánunk önöknek!

Dr. Domanovszky Sándor

Tisztelt Fábián Zsuzsa!
Köszönöm kedves levelét és főként a kiemelkedő színvonalú vendéglátást. Egyben gratulálok a gyönyörű, rendkívüli ízléssel kialakított és berendezett panziójukhoz, melyben egy nagyon kellemes éjszakát töltöttünk! További sikeres működést kívánva, a mielőbbi viszontlátás reményében üdvözli:Dr. Domanovszky Sándor

Ági és Zsuzsi

Szia Noémi!Hazaértünk épségben,minden rendben van.Nagyon jól éreztük magunkat Kecskeméten és nálatok.Egy biztos,ha újra Kecskeméten járok,akkor tuti nálatok szállok meg vagy szállunk meg.Nagyon kedvesek voltatok, mindennel teljes mértékben meg voltunk elégedve.Szóval szuper volt!!! Kívánunk nektek is további szép nyarat és minden jót! Sziasztok!

Molnár Zsuzsa

Kedves Zsuzsa!
Rövid látogatásunk az Önök városában kellemes élményekkel telt, és külön köszönjük a barátságos és figyelmes kiszolgálást, amit az Önök panziójában kaptunk. További jó egészséget és sok vendéget kívánva, üdvözlettel: