Magyar
English
Deutsch
Francois
Főoldal Szolgáltatások Szobák / Árak Galériák Foglalás Programok Rólunk Vendégkönyv Megközelítés  
Kedves Vendégünk!

Kérjük, írja meg véleményét Panziónkkal, szolgáltatásainkkal kapcsolatban!
Szívesen fogadjuk ötleteit, kívánságait, kritikáját annak érdekében, hogy a jövőbeni itt-tartózkodását még kényelmesebbé, otthonosabbá, szebbé tudjuk varázsolni!

Köszönettel,
Fábián család

Részletek a Vendégkönyvből

 

Bíró Gyula

Csak szeretném megköszönni Önnek, hogy ott lehettünk, és semmiben nem kellett csalódnunk. A páromnak nagyon tetszett minden, az udvar különösképpen...
Mégegyszer nagyon köszönöm a segítségüket, és remélem, hogy hamarossan újra vendégeik lehetünk!

Fritz Krauthöfer & Temesváriék

Mi azt kaptuk, amire szám,ítottunk. Szép környeztet, kedves kiszolgálás és elfogadható árak. A szobák szépek, tisztaság van.

Vakulya Éva

Minden alkalommal, amikor a városba igyekszem, elhaladok a Panzió előtt és csodálom a hely hangulatát - pedig kívülről nem nagyon sok látszódik, mégis érződik. Gratulálok hozzá!
Szép napot, jó munkát és elégedett kedves vendégeket kívánok!

Theodor, Judith, Judit

Nagyon jól éreztük magunkat, minden perfekt volt, nagy tisztaság és rend és egy gyönyörű kert.

Szántai Ildikó, Selmeczi Tibor

"nagyon jól éreztük magunkat, én különösen annak örültem, hogy sikerült megszervezniük azt is, hogy ne kelljen "szobát cserélnünk" abban a három napban, amit Önöknél eltöltöttünk. Így igazán sikerült a meglepetésem, minden szempontból.
Bár szóban is elmondtuk induláskor, újra elmondom, nagyon ízlésesen berendezett a fogadójuk, és az a sok virág! Szóval, köszönet mindenért! További "sok vendéget" kívánunk, talán a "viszontlátásig"? Szép napot Önöknek!"

Mari és Laci, Budapest

Nagyon köszönjük a szívélyes fogadtatást! Gyönyörű hely, a kert csodálatos, a szoba a célnak tökéletesen megfelel. További jó munkát és sok vendéget kívánunk!

Ardai család

Kedves Fábián család, Noémi, Orsi!
Még most is örömmel gondolunk vissza a panzióban töltött pár napra, és a kellemes, minden igényt kielégítő ellátásra, kedvességükre. A szilvalekvár utánozhatatlan íze, zamata – hála a kapott ajándék üvegnek – még hónapokig kísérte reggelinket, vacsinkat. Sajnos az üveg elfogyott, így maradt a bolti valami, mert ezt az ízt sehol sem kaptuk idáig vissza, de még megközelítőleg sem. Nos Kedves Fábián család, Mindenkinek Kellemes Ünnepek, Boldog Új Évet kíván:Ardai család

-

Kedves Házigazdák!
Visszatérő vendégek vagyunk. És ez nem véletlen. Egy éve, márciusban 3 szép napot töltöttünk ebben a kedves, családias, kellemes panzióban. A címet az interneten találtuk. A kép, a panzió leírása megtetszett. És nem csalódtunk! A képet felülmúló volt a valóság, a házigazdák kedvessége, szeretete, törődése, a lekvár, a kompót és a sütemény. Természetes volt számunkra, hogy idén is itt ünnepeljük a házassági évfordulónkat. Most ……… még az időjárás is kedves volt hozzánk, a virágok illatoztak, a madarak fütyültek és az esővízben fürödtek. Jövőre ismét idejövünk! Visszatérünk! Sok köszönettel és szeretettel

Törökné Krausz Erika és Török Tamás

Kedves Fábián család!
Ezúton szeretnénk megköszönni az Önök vendégszeretetét, amely hozzájárult ahhoz, hogy igazán jól érezzük magunkat a \"hírös városban\". Egy feltûnõnek nem mondható ház falai mögött a nem mindennapi környezet magával ragadó: meghitt, barátságos és valóban emberi. Harmonikus, családias hangulatával belopta magát a Fábián Panzió a szívünkbe....mert ez nem varázslat, hanem egy összetartó team munkája. Hogy mirõl is beszélünk, arról Mindenki saját maga gyõzõdjön meg! Gratulálunk az eddigiekhez, kívánunk Minden Jót!

Era és Imre

Kedves Fábián család, Noémi!
Talán nehéz szavakba foglalni azt a kellemes, minden igényt kielégítő vendéglátást, amit immár másodszor is kaptunk. Maradandó emlékkel utazunk el, hogy jövőre ismét visszatérhessünk még hosszabb időre. Munkájukhoz kivánunk jó egészséget, kitartást, hogy hálás köszönetünket örömmel tudják magukévá tenni. A jövő évi viszontlátásig sok szeretettel búcsúzunk, gondolatban velünk lesznek a távolban is.